Sobre Endimari

ENDIMARI : Trasto inservible, andromina, moble vell, estri inservible. Mot autòcton de Vilanova i la Geltrú i de la comarca del Garraf.

Com un Endimari, el jovent de Vilanova i la Geltrú es ta donat de banda, oblida’t en un racó de l’habitació dels mals endreços, com un moble vell.

Degut a la poca oferta lúdica i d’oci nocturn que ofereix aquesta població, un grup de joves de diferents ambients es van reunir i es van formar com a col·lectiu per tal de posar remei a aquesta mancança i reivindicar un indret on poder realitzar les seves inquietuds culturals i artístiques, un espai on poder fer concerts , festes, jornades, conferències, cursos … etc.

Endimari és una associació lúdic cultural i esportiva sense ànim de lucre. Endimari són en realitat tots els joves de Vilanova que vulguin participar en aquest projecte, tant com alumne dels cursos que s’hi imparteixen , públic en un concert o una conferència com a organitzador, músic, conferenciant… etc.

Per això tothom està convidat a prendre part de les reunions que es fan cada mes i/o participar en la coordinadora que es reuneix cada Dilluns a les 20:00 al local que tenim al C/Major 44 baixos. Animeu-vos.

Contacte: endimari.vilanova@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s